Nyhende siste

Massiv lesarflukt frå Aftenposten

Det er nettavisa Resett som melder at Aftenposten sidan mars i år mista 20 % av lesarane på nett. Resett skriv òg at Aftenposten har som andre formidlarar i den etablerte pressa bevega seg lengre til venstre politisk. (Foto: Peter Guthrie/Flickr).

Nettmagasinet her omtala trenden i februar med saka «aukande etterspurnad etter alternative medier».

Den same månaden la også den russiske utanrikstenesten ut ei melding på Facebook-sida si, og skriv dei er bekymra for korleis Russland vert framstilt i norske medier. Aftenposten er ei av avisene som spreier mykje falske nyheiter.

Med til historia høyrer også at den fungerande sjefsredaktøren i Aftenposten, Trine Eilertsen, hevda at dei ikkje vart kontakta i forkant av oppslaget i Resett. Dette til tross redaksjonen hadde motteke spørsmål fem dagar i forvegen.

Trine Eilertsen påstår på sin FB-side at Resett aldri tok kontakt med Aftenposten. Men hun har for over en time siden…

Slået op af Helge LuråsMandag den 2. juli 2018

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *